YULIA BEACH INN

Yulia Beach Inn sijaitsee Balin Kuta-alueella, vain 200 metrin päässä Kuta Beach -hiekkarannalta. Hotelli tarjoaa boutique-majoitusta, ulkouima-altaan ja ilmaisen pysäköinnin.

 

Yulia Beach Inn Kutan huoneissa on ilmastointi ja oma terassi. Perusmukavuuksiin kuuluvat kaapeli-tv ja minibaari. Huoneissa on myös tallelokero ja jääkaappi.

 

Yulia's Kitchen -ravintolassa tarjoillaan indonesialaisia ​​ja länsimaisia ​​ruokia. Hotellin lähellä sijaitsevissa Matahari- ja Kuta Square -ostoskeskuksissa on tarjolla myös muita ruokailumahdollisuuksia.

 

Yulia Beach Inn Kuta sijaitsee 15 minuutin ajomatkan päässä Ngurah Rain kansainväliseltä lentokentältä.

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan tämän jälkeen, veloitetaan 1 yön varauksen verran. Mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

HIGH JA PEAK SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan tämän jälkeen, veloitetaan 1 yön varauksen verran. Mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

  • w-facebook
  • YouTube Clean
  • Instagram Clean

© 2019 by I Love Bali.