VILLA DIANA BALI

Villa Diana Bali - I Love Bali (3)
Villa Diana Bali - I Love Bali (11)
Villa Diana Bali - I Love Bali (1)
Villa Diana Bali - I Love Bali (2)
Villa Diana Bali - I Love Bali (9)
Villa Diana Bali - I Love Bali (6)
Villa Diana Bali - I Love Bali (12)
Villa Diana Bali - I Love Bali (4)
Villa Diana Bali - I Love Bali (10)
Villa Diana Bali - I Love Bali (8)
Villa Diana Bali - I Love Bali (7)
Villa Diana Bali - I Love Bali (5)

Villa Diana Bali sijaitsee trooppisessa maisemassa Legianin keskustassa. Siellä on ulkouima-allas, ilmainen langaton internet ja oma parveke.

 

Diana Balin hotellihuoneet ovat balilaisen arkkitehtuurin mukaisia ja niissä on moderni sisustus. Jokaisessa hyvin varustetussa huoneessa on runsaasti luonnonvaloa ja kaapeli-tv.

Virkistysmahdollisuuksiin sisältyy rentouttava oleskelu puutarhaterassilla ja pöytätenniksen pelaaminen.

 

Bali Diana -ravintolassa on tarjolla hieno valikoima paikallisia ja kansainvälisiä ruokia. Baarista saa kevyitä välipaloja ja virkistäviä juomia.

 

Lomakeskus on 15 minuutin kävelymatkan päässä Balin illallis- ja viihdetarjonnasta. Seminyakin ostoskatu on myös 15 minuutin kävelymatkan päässä lomakeskuksesta.

 

 

 

 

Kysy tarjous!

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

HIGH JA PEAK SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 23 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta