VILLA BALQUISSE

Kysy tarjous!

Upea 4 tähden Villa Balquisse sijaitsee noin 300 metrin päässä Jimbaranin rannalta. Se tarjoaa kauniit majoitustilat omalla parvekkeella ja ilmaisella internetillä. Palveluihin kuuluu uima-allas ja spa.

 

Kaikissa tilavissa ja tyylikkäästi sisustetuissa huoneissa on ainutlaatuinen teema. Niissä on taulu-tv, tallelokero ja minibaari. Joissakin huoneissa on sekä kylpyamme että suihku.

Asiakkaat voivat hemmotella itseään rentouttavalla hieronnalla Balquissessa tai nauttimalla Balin auringosta villan terassilla.

 

Asam Garam -ravintolassa on tarjolla kansainvälinen menu. Ateriat voi nauttia ravintolan viihtyisässä ympäristössä tai oman huoneen rauhassa. Grillausmahdollisuus on saatavilla pyynnöstä.

 

 

 

 

PERUUTUSEHDOT: 

Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 32 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksu on 50% varauksen hinnasta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.