VILA LUMBUNG

Vila Lumbung - I Love Bali (22)
Vila Lumbung - I Love Bali (5)
Vila Lumbung - I Love Bali (3)
Vila Lumbung - I Love Bali (4)
Vila Lumbung - I Love Bali (10)
Vila Lumbung - I Love Bali (6)
Vila Lumbung - I Love Bali (1)
Vila Lumbung - I Love Bali (24)
Vila Lumbung - I Love Bali (17)
Vila Lumbung - I Love Bali (19)
Vila Lumbung - I Love Bali (8)
Vila Lumbung - I Love Bali (7)
Vila Lumbung - I Love Bali (21)
Vila Lumbung - I Love Bali (16)
Vila Lumbung - I Love Bali (18)
Vila Lumbung - I Love Bali (15)
Vila Lumbung - I Love Bali (11)
Vila Lumbung - I Love Bali (2)
Vila Lumbung - I Love Bali (23)
Vila Lumbung - I Love Bali (20)
Vila Lumbung - I Love Bali (14)
Vila Lumbung - I Love Bali (9)
Vila Lumbung - I Love Bali (12)
Vila Lumbung - I Love Bali (13)

Seminyakin keskustassa sijaitseva Hotel Vila Lumbung on 800 metrin päässä Petitengetin ja Seminyakin rannoista Ilmainen Wi-Fi on käytettävissä majoituspaikan kaikissa tiloissa. Tarjolla on tilavat balilaiset ​​huoneet, ravintola ja 2 ulkouima-allasta.

 

Hyvin suunnitelluissa huoneissa on runsaasti luonnonvaloa, taulu-tv, DVD-soitin ja tallelokero. Oleskelualue, minibaari sekä teen ja kahvin valmistusvälineet ovat saatavilla. Vieraat voivat rentoutua omalla parvekkeella. Omassa kylpyhuoneessa on suihku ja ilmaisia kylpytuotteita.

 

Hotel Vila Lumbung sijaitsee 200 metrin päässä Seminyak Square -ostoskeskuksesta. Kutan ja Legianin alueet ovat molemmat 15 minuutin ajomatkan päässä. Ngurah Rain lentokentälle on lomakeskuksesta 7,5 km:n matka. Pysäköinti on maksutonta.

Vieraat voivat nauttia rentouttavasta hieronnasta spassa tai treenata kuntokeskuksessa.

 

Lumbungin ulkoilma ravintolassa tarjoillaan erilaisia ​​aasialaisia ​​ja länsimaisia ​​ruokia. Voit ruokailla myös uima-altaan äärellä.

Kysy tarjous!

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 6 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan tämän jälkeen, peruutusmaksu on 50% varauksen kokonaishinnasta. Mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

HIGH SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 23 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan tämän jälkeen, peruutusmaksu on 50% varauksen kokonaishinnasta. Mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

HIGH SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 33 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan tämän jälkeen, peruutusmaksu on 50% varauksen kokonaishinnasta. Mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.