VICEROY BALI

Kysy tarjous!

Ubudin ylängöllä sijaitseva 5 tähden Viceroy Bali tarjoaa omalla uima-altaalla varustettuja ylellisiä huviloita sekä näkymät Petanu-joelle. Majoituspaikan infinity-pääaltaalta on esteetön viidakkonäköala. Ubudin keskusta on vain 5 minuutin ajomatkan päässä. Viceroy Bali tarjoaa milloin tahansa käytettävissä olevan ilmaisen kuljetuspalvelun Ubudin keskustaan, ja kaikissa hotellin tiloissa on ilmainen WiFi.

 

Tilavissa huvilloissa on taulu-tv, iPod-telakka ja Illy-espressokeitin. Omassa marmorisessa kylpyhuoneessa on kylpyamme.

 

Viceroy Bali on 1 tunnin ajomatkan päässä Ngurah Rain kansainväliseltä lentokentältä. Vaihtoehtoisesti vieraat voivat valita 12 minuutin helikopterimatkan majoituspaikan omalta helikopterikentältä.

 

Lembah Spa tarjoaa erilaisia ​​vartalohoitoja. Kuntosalilla on tarjolla yksityisiä joogatunteja ja ilmaisia energiajuomia. Kirjastossa on saatavilla kirjoja ja DVD-levyjä.

 

Palkitusta CasCades-ravintolassa on tarjolla aasialaisilla vaikutteilla valmistettuja ranskalaisia ​​erikoisuuksia. Cascades tarjoaa myös laajan viinilistan, ja Viceroy-baarista saa cocktaileja.