UMALAS HOTEL & RESIDENCE

Umalas Hotel & Residence sijaitsee 15 minuutin ajomatkan päässä Seminyakin trendikkäältä alueelta ja tarjoaa modernia huoneistomajoitusta ilmaisella Wi-Fi:llä ja näkymillä ulkouima-altaalle. Tarjolla on myös ilmainen pysäköintimahdollisuus. Seminyak-ostoskeskukselle on saatavilla ilmainen aikataulun mukaan liikennöivä kuljetuspalvelu.

 

Riisipeltojen ympäröimä Umalas Hotel & Residence on 15 minuutin ajomatkan päässä Seminyak Square -ostoskeskuksesta ja Ku De Ta -ravintolasta. Seminyakin ranta on 20 minuutin ajomatkan päässä, ja Ngurah Rain lentokentälle ajaa 35 minuutissa.

 

Umalas Hotel & Residencen viihtyisissä ja ilmastoiduissa huoneistoissa on miellyttävä olohuone ja parveke. Kaikissa huoneistoissa on keittiö ja taulu-tv.

 

Kätevänä lisämukavuutena hotellilta voi vuokrata polkupyörän. Virkistyspalveluihin kuuluu kuntokeskus ja sauna. Vartalo- ja kynsihoitoja on saatavilla Umalas Wangi Spassa.

Asiakkaat voivat ruokailla De Bistro Lobby & Barissa, jossa tarjoillaan kansainvälisiä ruokia lounaaksi ja illalliseksi.

 

Asiakkaat voivat myös nauttia auringonlaskusta ja siemailla samalla virkistävää kahvia katolla sijaitsevassa Kopi Langit Rooftop & Loungessa.

 

Kysy tarjous!

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

HIGH SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

PEAK SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 23 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.