THE ROYAL EIGHTEEN RESORT

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 5 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta.  Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, peruutusmaksu on 1 yön varauksen verran. Mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta. 

HIGH SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta.  Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, peruutusmaksu on 1 yön varauksen verran. Mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

Royal Eighteen Resort and Spa tarjoaa sinulle trooppisen levähdyspaikan. Se sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä kauniilta Kuta Beachilta ja suositulta Kuta Square -aukiolta. Ilmaisen Wi-Fi:n lisäksi se tarjoaa asiakkailleen ulkouima-altaan, balilaista hierontaa ja ilmaisen pysäköintimahdollisuuden.

 

Lomakeskus on noin 10 minuutin kävelymatkan päässä kuuluisasta Waterbom Park -vesipuistosta ja Discovery Shopping Mall -ostoskeskuksesta. Ngurah Rain kansainvälinen lentokenttä on noin 10 minuutin ajomatkan päässä.

 

Tämän majoituspaikan modernisti sisustetuissa ja ilmastoiduissa huoneissa on taulu-tv, minibaari ja oma tallelokero. Omissa kylpyhuoneissa on kylpyamme.

 

Royal Eigheen Resort and Spassa on 24h-vastaanotto ja retkipalvelu, joka auttaa järjestämään päiväretkiä. Kuljetuspalvelu, pesula ja spa- ja wellness-keskus ovat käytettävissä lisämaksusta.

 

The Star -ravintola tarjoaa asiakkailleen näkymän uima-altaalle, kansainvälisiä ja paikallisia ruokia sekä 24h-huonepalvelun. Juomia voi nauttia The Star Bar & Loungessa.

 

 

 

 

Kysy tarjous!