THE ONE LEGIAN

Tämä majoituspaikka sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä rannalta. Tässä nykyaikaisessa 4 tähden majoituspaikassa on moderni, minimalistinen sisustus. Se sijaitsee vilkkaalla kadulla Legianissa. ONE Legian Bali on kävelyetäisyydellä monista kaupoista ja ravintoloista. Yöelämän keskus on vain 5 minuutin kävelymatkan päässä. Majoituspaikassa on kattouima-allas, maan tasalla oleva allas ja ravintola. Majoituspaikan kaikissa tiloissa on ilmainen WiFi.

 

Hotellin huoneissa on vaaleat puukalusteet ja korkea ikkuna. Kaikissa huoneissa on satelliittikanavilla varustettu taulu-TV, tallelokero ja pieni työpöytä. Omassa kylpyhuoneessa on kylpytuotteita ja hiustenkuivaaja.

 

Asiakkaat voivat treenata kuntokeskuksessa tai rentoutua kaksikerroksisen allasterassin aurinkotuoleilla. Bisneskeskus huolehtii asiakkaiden viestintätarpeista. Saatavilla on myös pesula- ja kuivapesupalvelut.

 

Buffetaamiainen on saatavilla ravintolassa, joka tarjoaa myös huonepalvelun. Allasbaarissa tarjoillaan cocktaileja, kun taas pikkupurtavasta ja elävästä viihteestä voi nauttia aulabaarissa.

 

 

 

 

 

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 10 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan tämän jälkeen, peruutusmaksu on 50% varauksen kokonaishinnasta. Mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

HIGH SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 33 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan tämän jälkeen, peruutusmaksu on 50% varauksen kokonaishinnasta. Mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

  • w-facebook
  • YouTube Clean
  • Instagram Clean

© 2019 by I Love Bali.