THE ONE LEGIAN

Superior_Double_2
Festive_Celebration
Breakfast_at_Rooftop
Superior_Twin_1
Sky_Pool_1
Lobby_2
Check_in_Group_Area
Interior_Atma_Spa
Deluxe_Pool_Access_Room_1
Sunset_from_Rooftop
The_Urban_Herbs
Family_Deluxe_Room
Relaxing_at_Lobby
Lobby_Bar__Lounge_3
Legian_Meeting_Room_2
Receptionist_2
Cabanas_at_Rooftop
1O1_Deluxe_Balcony
Facade_2
Facade_1
Free_Marathon_Shot_at_Sky_Pool_Party
Sky_Deck_at_Rooftop_1
Sky_Pool_Official_Photo
Cabana_Sunset
Internet_Corner
THE_1O1_SUITE_Room
Sky_Pool_Party1
Atma_Spa_Room_Treatment_1
Sky_Pool_View
Atma_Spa_Cameo_1
Rooftop_Bar

Tämä majoituspaikka sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä rannalta. Tässä nykyaikaisessa 4 tähden majoituspaikassa on moderni, minimalistinen sisustus. Se sijaitsee vilkkaalla kadulla Legianissa. ONE Legian Bali on kävelyetäisyydellä monista kaupoista ja ravintoloista. Yöelämän keskus on vain 5 minuutin kävelymatkan päässä. Majoituspaikassa on kattouima-allas, maan tasalla oleva allas ja ravintola. Majoituspaikan kaikissa tiloissa on ilmainen WiFi.

 

Hotellin huoneissa on vaaleat puukalusteet ja korkea ikkuna. Kaikissa huoneissa on satelliittikanavilla varustettu taulu-TV, tallelokero ja pieni työpöytä. Omassa kylpyhuoneessa on kylpytuotteita ja hiustenkuivaaja.

 

Asiakkaat voivat treenata kuntokeskuksessa tai rentoutua kaksikerroksisen allasterassin aurinkotuoleilla. Bisneskeskus huolehtii asiakkaiden viestintätarpeista. Saatavilla on myös pesula- ja kuivapesupalvelut.

 

Buffetaamiainen on saatavilla ravintolassa, joka tarjoaa myös huonepalvelun. Allasbaarissa tarjoillaan cocktaileja, kun taas pikkupurtavasta ja elävästä viihteestä voi nauttia aulabaarissa.

 

 

 

 

 

Kysy tarjous!

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 10 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan tämän jälkeen, peruutusmaksu on 50% varauksen kokonaishinnasta. Mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

HIGH SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 33 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan tämän jälkeen, peruutusmaksu on 50% varauksen kokonaishinnasta. Mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.