THE LOKHA LEGIAN 

PERUUTUSEHDOT: 

Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 5 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan yhden yön hinnan verran.

Vain 200 metrin päässä kuuluisalta Legian-rannalta sijaitsevaa Lokha Legian -lomakeskusta ympäröivät ostosmahdollisuudet ja yöelämän viettopaikat. Lomakeskuksessa on aikuisten uima-allas ja upotettu baari, Sarpino's-pizzeria sekä hierontaa altaan äärellä.

 

Lokha Legian Resort and Spa sijaitsee muutaman km:n päässä Kuta-rannalta ja 10 km:n päässä Ngurah Rain kansainväliseltä lentokentältä. Lomakeskus on 20 km:n päässä rauhallisesta Nusa Duasta ja tarjoaa ilmaisen pysäköinnin.

 

Ilmastoiduissa huoneissa on moderni sisustus ja oma parveke näköalalla uima-altaalle. Huoneissa on satelliitti-TV, tallelokero ja jääkaappi.

 

Sekä paikallisia että länsimaisia ruokia tarjoavassa Adhy Yoga -ravintolassa tarjoillaan ruokaa koko päivän ajan rennossa ilmapiirissä. Käytettävissä on myös 24h-huonepalvelu.

Hotellin 24h-vastaanoton henkilökunta tarjoaa lastenhoito- ja pesulapalveluita.

Kysy tarjous!