THE KUNJA VILLA

PERUUTUSEHDOT: 

Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 33 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksu on yhden yön varauksen verran. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksu on 50% varauksen kokonaishinnasta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

Kunja on yksityisiä villoja tarjoava boutique-hotelli, joka sijaitsee hyvällä paikalla Petitenget Seminyakissa, 8 minuutin kävelymatkan päässä rannallta, Balin trendikkäällä Seminyakin alueella. Villoissa on siivouspalvelu.

 

Kunjan ylelliset villat ovat tilavia, ja niissä on oma uima-allas. Niissä on ruokailu- ja oleskelutila, jossa on tv ja DVD-soitin. Villoissa on myös täysin varustettu keittiö ja suuri kylpyhuone, jossa on kylpyamme ja suihku. Lisäksi niissä on iPod-telakka.

 

Virkistäydy hieronnalla ja mene sitten rentoutumaan uima-altaalle. Retkipalvelu auttaa mielellään päiväretken järjestelyssä. Hotellista voi vuokrata polkupyörän, jolla voi tutustua ympäristöön.

 

Vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä on laaja valikoima ravintoloita ja pikkuliikkeitä. Huonepalvelu on saatavilla klo 6.00-23.00 joka päivä.

 

Ngurah Rain lentoasema on noin 20 minuutin ajomatkan päässä.

 

Kysy tarjous!