THE GRIYA 

Vehreän trooppisen puutarhan keskellä sijaitseva The Griya Villas and Spa on 2 minuutin ajomatkan päässä Lipah Bay Beachiltä Amedissa. Se tarjoaa asiakkailleen kuntokeskuksen, span ja huviloita, joissa on oma merinäkymän tarjoava uima-allas. Tarjolla on ilmainen Wi-Fi ja pysäköintimahdollisuus.

 

Moderni balilainen arkkitehtuuri ja sisustus ovat edustettuina tilavissa ja ilmastoiduissa villoissa. Villoissa on ruokailutila ja suuri oleskelualue, jossa on sohva, taulutelevisio ja DVD-soitin. Täysin varustetussa keittiössä on ruoanlaittovälineet, mikroaaltouuni, vedenkeitin ja jääkaappi. Villat avautuvat ulos uima-allastasanteelle.

PERUUTUSEHDOT: 

Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 62 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 33 vrk ennen saapumispäivää, veloitetaan yhden yön hinnan verran. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

 

  • w-facebook
  • YouTube Clean
  • Instagram Clean

© 2019 by I Love Bali.