THE DIPAN

PERUUTUSEHDOT: 

Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

Kysy tarjous!

The Dipan Resort, Villas and Spa sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä Petitengetin rannalta. Vieraille on tarjolla saavuttaessa ilmainen 15 minuutin jalkahieronta, tervetuliaisdrinkki ja kylmä pyyhe. Ilmainen Wi-Fi on käytettävissä kaikkialla lomakeskuksessa.

 

Kaikissa ilmastoiduissa sviiteissä ja huviloissa on balilaistyylinen sisustus, taulu-tv ja DVD-soitin.

 

The Dipan Resort, Villas and Spa on 5 minuutin ajomatkan päässä useista kuuluisista ruokapaikoista, joihin lukeutuvat Ku De Ta, The Living Room, Hu'u Bar ja Potato Head. Seminyakin aukiolle on 10 minuutin ajomatka. Ngurah Rain kansainvälinen lentokenttä on 30 minuutin ajomatkan päässä.

 

Voit uida ulkouima-altaassa, nauttia rentouttavasta hieronnasta tai tutustua ympäristöön polkupyörällä. Tarjolla on myös grillausmahdollisuus.

 

Ilmainen aamiainen tarjoillaan päivittäin Locale Cafessa. Tarjolla on myös valikoima paikallisia indonesialaisia sekä kansainvälisiä ruokia. Huonepalvelun ansiosta vieraat voivat ruokailla omassa huoneessa.