THE BREEZES BALI RESORT & SPA

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

HIGH SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

 

Kysy tarjous!

Breezes Bali Resort & Spa sijaitsee noin 500 metrin päässä Seminyakin rannalta. Se tarjoaa trooppisen piilopaikan, johon kuuluu 4 porrastetusta laguunista koostuva uima-allas, elokuvateatteri ja tenniskenttiä. Trooppisen puutarhan keskellä olevissa balilaistyylisissä huoneissa on taulu-tv. Ilmainen Wi-Fi on käytettävissä kaikissa tiloissa.

 

Lomakeskusta ympäröivät Seminyakin vilkkaat ravintolat, baarit ja putiikit. Tanjung Benoan kylä on 11 km:n päässä Breezes Bali Resortista, ja Ngurah Rain lentokentälle on 15 minuutin ajomatka. Pysäköinti on maksutonta.

 

Huoneissa on oma parveke tai pohjakerroksessa sijaitseva terassi, josta on näkymät puutarhaan tai uima-altaalle. Jokaiseen niistä kuuluu minibaari, puuvillaiset kimonot sekä päivittäinen tervetuliaistarjotin, joka sisältää teetä ja kahvia. Saatavilla on 24h-huonepalvelu.

 

Spa tarjoaa rentouttavaa hierontaa sekä hoitoja, joissa käytetään perinteisiä balilaisia parannusmenetelmiä. Asiakkaat voivat myös treenata kuntosalilla, harrastaa joogaa puutarhassa tai osallistua ruoanlaittotunneille.

 

Altaan vieressä sijaitsevassa ravintolassa tarjoillaan paikallisia indonesialaisia erikoisuuksia sekä länsimaisen keittiön herkkuja. Allasbaarissa ja aulan oleskelutilassa voi nauttia juomia ja välipaloja.