THE BALI DREAM VILLA & RESORT

Bali Dream Villa & Resort Echo Beach sijaitsee Canggussa 20 minuutin ajomatkan päässä tyylikkäästä Seminyakista. Majoituspaikassa on spa ja ulkouima-allas. Huoneissa on oma parveke, jolta on näköala uima-altaalle ja puutarhaan. Kaikissa tiloissa on ilmainen Wi-Fi.

 

Bali Dream Villa & Resort Echo Beach on 10 minuutin kävelymatkan päässä Echo Beachin surffiaalloista. Saatavilla on aikataulun mukaan liikennöivä kuljetuspalvelu. Vain muutaman askeleen päässä on ratsastusmahdollisuus, ja majoituspaikka on 15 minuutin ajomatkan päässä Canggu Clubista. Ngurah Rain kansainvälinen lentokenttä on 45 minuutin ajomatkan päässä.

 

Ilmastoiduissa huoneissa on taulu-tv satelliittikanavilla, minibaari ja kahvinkeitin. Suurissa kylpyhuoneissa on kylpyamme ja ilmaisia ​​kylpytuotteita.

 

Aamiainen tarjoillaan hotellin ruokailutilassa. Talon ravintolassa on tarjolla kansainvälistä ruokaa ja näköala joelle.

 

Kysy tarjous!

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

HIGH SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

PEAK SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 23 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.