THE ASTARI

The Astari Villa tarjoaa ulkouima-altaan ja moderneja huoneita, joissa on ilmainen Wi-Fi.

 

The Astari sijaitsee noin 15 minuutin ajomatkan päässä Ngurah Rain kansainväliseltä lentokentältä ja 20 minuutin ajomatkan Kutalta ja Nusa Dualta. 

 

Ilmastoiduissa huoneissa ja sviiteissä on taulu-tv, DVD-soitin ja tallelokero. Lisäksi huoneissa on minikeittiö, terassi / parveke sekä oma kylpyhuone suihkulla. Majoitus pohjakerroksessa tarjoavaa suoran pääsyn uima-altaalle, kun taas ylemmällä tasolla olevat huoneet näköalan altaalle. 

 

 

 

 

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON: Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta.Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, veloitetaan 50% varauksen kokonaishinnasta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

HIGH JA PEAK SEASON: Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 32 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta.Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, veloitetaan 50% varauksen kokonaishinnasta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

  • w-facebook
  • YouTube Clean
  • Instagram Clean

© 2019 by I Love Bali.