TANDJUNG SARI HOTEL

Tandjung Sari Hotel tarjoaa rauhallisen pakopaikan Balin Sanur-rannalla 10 minuutin ajomatkan päässä Denpasarin kaupungista. Tämä trooppinen keidas tarjoaa ilmaisen Wi-Fi:n, rentouttavat hierontapalvelut ja ravintolan.

 

Kaikki Hotel Tandjung Sarin bungalowit ovat täysin ilmastoituja ja balilaisittain sisustettuja. Kaikissa huoneissa on minibaari, jääkaappi ja oleskelualue.

 

Asiakkaat voivat uida 15 metrin uima-altaassa tai pelata lautapelejä kirjastossa. Hemmotteluhierontaa on saatavilla spa-tilassa. Tandjung Sari tarjoaa myös concierge- ja pesulapalvelut.

Lomakeskuksen ulkoilmaravintolassa ja baarissa tarjoillaan aitoja paikallisia ja kansainvälisiä ruokia. Kaksi kertaa kuukaudessa illallisella voi nauttia klassisista balilaisista tanssiesityksistä.

 

Tandjung Sari Hotel on 25 minuutin ajomatkan päässä Ngurah Rain kansainväliseltä lentokentältä.

 

 

 

 

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, veloitetaan 1 yön maksu tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

HIGH/PEAK SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, veloitetaan 1 yön maksu tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

  • w-facebook
  • YouTube Clean
  • Instagram Clean

© 2019 by I Love Bali.