SUKUN BALI COTTAGE

Sukun bali new (4)
Sukun bali new (3)
Sukun bali new (2)
Sukun bali new (1)
Sukun bali new (5)
Sukun bali new (7)
Sukun bali new (8)
Sukun bali new (6)
Sukun bali new (9)
Sukun bali new (11)
Sukun bali new (10)
Sukun bali new (12)
Sukun bali new (15)
Sukun bali new (16)
Sukun bali new (13)
Sukun bali new (14)
Sukun bali new (20)
Sukun bali new (19)
Sukun bali new (18)
Sukun bali new (17)
Sukun bali new (21)
Sukun bali new (24)
Sukun bali new (25)
Sukun bali new (22)
Sukun bali new (28)
Sukun bali new (27)
Sukun bali new (29)
Sukun bali new (30)
Sukun bali new (31)
Sukun bali new (32)
Sukun bali new (26)
Sukun bali new (33)
Sukun bali new (35)
Sukun bali new (23)
Sukun bali new (36)
Sukun bali new (34)
Sukun bali new (38)
Sukun bali new (37)
Sukun bali new (39)

Sukun Bali Cottage sijaitsee 400 metrin päässä Sanurin rannalta ja 25 minuutin ajomatkan päässä Ngurah Rain kansainväliseltä lentoasemalta. Paikan päällä on ulkouima-allas ja spa. Wi-Fi on käytettävissä maksutta.

 

Huoneissa on vaikutteita modernista balilaiskulttuurista ja parveke, jolta on näköala uima-altaalle tai puutarhaan. Huoneissa on myös taulu-tv ja kylpyhuone, jossa on kylpyamme.

 

Asiakkaat voivat nauttia rentouttavasta hieronnasta tai käydä rauhoittavalla kävelyllä puutarhassa. Polkupyöriä on saatavilla vuokralle.

 

Hotellin ravintolassa on tarjolla erilaisia ​​paikallisruokia.

 

 

 

Kysy tarjous!

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin veloitetaan yhden yön maksu, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

HIGH SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin veloitetaan yhden yön maksu, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

PEAK SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 23 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin veloitetaan yhden yön maksu, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.