SRI RATIH COTTAGES 

Sri Ratih Cottages on trooppisen vehreän maiseman ympäröimä, ja se tarjoaa rauhallista lomailua viehättävissä balilaistyylisissä huoneissa. Se tarjoaa ilmaisen Wi-Fi:n, maisemoidun ulkouima-altaan ja ravintolan, jossa tarjoillaan indonesialaisia erikoisuuksia.

 

Sri Ratih Ubud Cottages sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä Ubudin taidealueesta ja Penestanan luonnonkauniista riisipelloista. Se on 10 minuutin ajomatkan päässä Ubudin kaupungin keskustasta ​​ja 45 minuutin ajomatkan päässä Ngurah Rain kansainväliseltä lentokentältä.

 

Yksinkertaisesti sisustetuissa huoneissa on näkymät ympäröivään vihreään maisemaan ja oma parveke. Veistetyillä puukalusteilla sisustetuissa tilavissa huoneissa on oleskelualue ja kylpyhuone kylpyammeella.Vapaa-aikana voit nauttia rauhoittavasta hieronnasta tai tutustua ympäröiviin maisemiin polkupyörällä.

 

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 7 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

HIGH JA PEAK SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 12 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

  • w-facebook
  • YouTube Clean
  • Instagram Clean

© 2019 by I Love Bali.