SRI RATIH COTTAGES 

duplex veranda
family suite
deluxe room bathroom (with
family suite bathroom2
Suite Room
family suite bathroom
duplex bathroom
family suite bathroom3
campuhan bridge
sri ratih garden
superior room
Sri Ratih Pool
welcome drink on arrival
sri ratih main pool
Family Suites
5575518
sri ratih outdoor activitie
Duplex Suites
campuhan temple
Suite room pic 3
duplex twin
family suite living room
Suite Bathroom
Sri Ratih Lobby
duplex double
sri ratih pool service
deluxe room (with value)

Sri Ratih Cottages on trooppisen vehreän maiseman ympäröimä, ja se tarjoaa rauhallista lomailua viehättävissä balilaistyylisissä huoneissa. Se tarjoaa ilmaisen Wi-Fi:n, maisemoidun ulkouima-altaan ja ravintolan, jossa tarjoillaan indonesialaisia erikoisuuksia.

 

Sri Ratih Ubud Cottages sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä Ubudin taidealueesta ja Penestanan luonnonkauniista riisipelloista. Se on 10 minuutin ajomatkan päässä Ubudin kaupungin keskustasta ​​ja 45 minuutin ajomatkan päässä Ngurah Rain kansainväliseltä lentokentältä.

 

Yksinkertaisesti sisustetuissa huoneissa on näkymät ympäröivään vihreään maisemaan ja oma parveke. Veistetyillä puukalusteilla sisustetuissa tilavissa huoneissa on oleskelualue ja kylpyhuone kylpyammeella.Vapaa-aikana voit nauttia rauhoittavasta hieronnasta tai tutustua ympäröiviin maisemiin polkupyörällä.

 

Kysy tarjous!

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 7 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

HIGH JA PEAK SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 12 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.