SOLARIS KUTA

Solaris - I Love Bali (10)
Solaris - I Love Bali (6)
Solaris - I Love Bali (8)
Solaris - I Love Bali (2)
Solaris - I Love Bali (9)
Solaris - I Love Bali (5)
Solaris - I Love Bali (1)
Solaris - I Love Bali (3)
Solaris - I Love Bali (7)
Solaris - I Love Bali (4)

Solaris Hotel Kuta sijaitsee keskeisellä paikalla 10 minuutin kävelymatkan päässä Kutan rannalta. Hotellissa on ravintola sekä allasbaarilla varustettu ulkouima-allas. Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone, ja ilmainen Wi-Fi on käytettävissä kaikissa tiloissa.

 

Solaris Hotel Kutan moderneissa ja ilmastoiduissa huoneissa on kahvin-/teenkeitin ja taulu-tv satelliittikanavilla. Asiakkaat voivat rentoutua oleskelualueella, jossa on sohva. Omassa kylpyhuoneessa on hiustenkuivaaja ja ilmaisia kylpytuotteita.

 

Hotelli sijaitsee kätevästi 5 minuutin ajomatkan päässä Discovery-ostoskeskukselta ja lähellä Ngurah Rain kansainvälistä lentokenttää.

 

Solaris Hotel Kuta tarjoaa 24h-vastaanoton, jossa on matkatavarasäilytys.

 

D'Pine-ravintolassa tarjoillaan buffetaamiainen ja kansainvälisiä ruokia. Asiakkaat voivat nauttia aterioita myös oman huoneensa rauhassa.

 

 

 

 

Kysy tarjous!

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varausta muutetaan tai perutaan tämän jälkeen, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

HIGH SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 47 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 23 vrk ennen saapumispäivää, veloitetaan 1 yön varauksen verran. Mikäli varausta muutetaan tai perutaan tämän jälkeen, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.