Lombokin maanjäristykset : Miten voit olla avuksi?


Kuten moni on varmasti jo uutisista joutunut lukemaan, on Balin vieressä olevalla Lombokin saarella tapahtunut kaksi tuhoisaa maanjäristystä joista ensimmäinen 29.heinäkuuta, ja tuhoisampi maanjäristys viikkoa myöhemmin 5.elokuuta.

Näiden järistyksien vuoksi henkensä on menettänyt jo yli 550 ihmistä, n.1,500 on loukkaantunut ja yli 390,000 ihmistä on joutunut jättämään kotinsa. Sähkö on poikki monessa paikkaa, teitä on järistyksen vuoksi poikki ja avustuksien tarve on suuri.

Avustuskohteita on lukuisia, ja tässä on listattuna muutamia järjestöjä jotka toimittavat apua Lombokin maanjäristyksen uhreille.

ENDRI FOUNDATION

Säätiö joka on lombokissa ja on perustettu auttamaan sairastuneita, köyhiä sekä evakkoon joutuneita ihmisiä. He ovat avanneet GoFundMe sivun jonne pääsee linkkiä klikkaamalla. Käyttävät varoja mm.kuljetusten järjestämiseen jotta lääkkeet, ruokatarvikkeet ja muu materiaali pääsee perille apua tarvitseville.

PEDULI ANAK FOUNDATION

Lombokilla Mataramin kaupungissa toimiva orpokoti kärsi suuria rakenteellisia vaurioita maanjäristyksistä ja kerää varoja vahinkojen korjaamiseen. Orpokodin hajottua paikan lapset yöpyvät tällä hetkellä mm.läheisillä urheilukentillä.

PROJECT KARMA & YAYASAN TEAM ACTION AMED

Kyseinen järjestö on perustettu vuonna 2017 kun Agung tulivuori ajoi ihmisiä evakkoon tulivuoren läheisyydestä. Tiimi on keskittynyt lahjoitettujen tuotteiden kuten ruokatarvikkeiden ja vesisuodattimien toimittamiseen paikanpäälle.

PITUQ COMMUNITY FOUNDATION

Voittoa tavoittelevaton organisaatio joka tällä hetkellä keskittyy pääasiassa Lombokin pohjois-osan alueiden tukemiseen missä tuhot on ollut suurimmat.

ORCHAD BAR & RESTAURANT

Ottavat vastaan avustuksia mm. säilykkeiden, veden, risiin, huopien, peittojen ja vaatteiden suhteen ja toimittavat ne perille Lombokille.

#lombok #bali #maanjäristyslombokilla

Featured Posts
Uusimmat
Seuraa meitä
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • Flickr App Icon
  • TripAdvisor App Icon
  • YouTube Classic
  • w-facebook
  • YouTube Clean
  • Instagram Clean

© 2021 by I Love Bali.