Hyvällä asialla..


Tulossa Balille ja matkalaukussasi olisi tilaa, onko sinulla tai ystävilläsi pieneksi tai tarpeettomiksi käyneitä lasten vaatteita? Auta ja tue Balilla olevaa Jodie O`Shea orpokotia. I Love Bali tukee kyseistä orpokotia ja sinä myös voit osoittaa auttavan kätesi. Orpokodissa on tällä hetkellä 88 lasta ja esimerkiksi vaatteille on kova tarve, käytetyt, kuluneet, vanhat..kaikki vaatteet otetaan ilolla vastaan. Mikäli laukkuusi mahtuu niin pakkaa mukaan ja me toimitamme avun perille täällä Balilla. Lue lisää orpokodin toiminnasta täältä http://www.careforkidsbali.com/

Kiitos!


Featured Posts
Uusimmat
Seuraa meitä
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • Flickr App Icon
  • TripAdvisor App Icon
  • YouTube Classic
  • w-facebook
  • YouTube Clean
  • Instagram Clean

© 2021 by I Love Bali.