Suomen passilla maahan ilman maksullista viisumia


Hyviä uutisia Balille matkustaville Suomalaisille. Indonesian presidentti on allekirjoittanut sopimuksen mikä vapauttaa mm. Suomen passin omaavan henkilön pääsyn maahan ilman maksullista viisumia. Kyse on 30-päivän maahantuloleimasta mihin ei ole mahdollista hakea jatkoa.

Mikäli on siis tarkoitus olla Indonesiassa yli 30 päivää, on tässä tapauksessa ostettava 35 usd maksava viisumi mihin on mahdollisuus hakea jatkoa. Toinen vaihtoehto on hakea 60 päivän viisumia Indonesian suurlähetystöstä Suomessa ennen matkalle lähtöä.

Lentokentät joiden kautta ilman viisumia maahan pääsee on: 1. Kualanamu, Medan 2. Hang Nadim, Batam 3. Soekarno-Hatta, Tangerang, Jakarta 4. Juanda, Surabaya 5. Ngurah Rai, Denpasar, Bali 6. Husein Sastranegara, Bandung 7. Sepinggan, Balikpapan 8. Sultan Iskandar Muda, Aceh 9. Adisucipto, Yogyakarta 10. El Tari, Kupang 11. Sam Ratulangi, Manado12. Minangkabau, Padang 13. Sultan SyarifKasim II, Pekanbaru 14. Sultan Mahmud Badaruddin II, Palembang 15. Adisumarmo, Surakarta 16. Ahmad Yani, Semarang 17. Halim Perdana Kusuma, Jakarta 18. Sultan Hasanuddin, Makassar 19. Polonia, Medan 20. BandaraInternasional Lombok, Mataram 21. Tanjung Pandan, Belitung 22. Binaka, Sibolga 23. Frans Kaisiepo, Biak 24. MaimunSaleh, Sabang 25. Mopah, Merauke 26. Mozes Kilangin, Tembaga Pura 27. Pattimura, Ambon 28. Supadio, Pontianak 29. Tarakan, Tarakan

Mikäli tulet maahan meriteitse niin satamat joiden kautta ilman viisumia maahan pääsee on Sri Bintan sekä Tanjung Uban satamat Bintan saarella, sekä Batam Centre ja Sekupang satamat Batamissa.

#viisumiindonesia #viisumibalille #baliviisumi #indonesiaviisumi

Featured Posts
Uusimmat
Seuraa meitä
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon
  • Flickr App Icon
  • TripAdvisor App Icon
  • YouTube Classic
  • w-facebook
  • YouTube Clean
  • Instagram Clean

© 2021 by I Love Bali.