SENSE HOTEL

Sense-hotelli sijaitsee vilkkaassa Seminyakissa 5 minuutin kävelymatkan päässä ravintoloista ja alueen yöelämän kohteista. Sen huoneissa on moderni balilainen sisustus ja parveke, jolta on näköala puutarhaan. Hotellissa on ulkouima-allas ja spa. Ilmainen Wi-Fi on käytettävissä kaikissa tiloissa.

 

Sense Hotel Seminyak on 5 minuutin kävelymatkan päässä Oberoin tai Petitengetin rannoilta ja 20 minuutin ajomatkan päässä Ngurah Rain kansainväliseltä lentokentältä. Saatavilla on ilmainen kuljetuspalvelu Kutan alueelle.

 

Kaikissa maanläheisillä väreillä sisustetuissa, ilmastoiduissa huoneissa on taulu-tv kaapelikanavilla, minibaari ja teen/kahvin valmistusvälineet. Saatavilla on tallelokero.

 

Asiakkaat voivat nauttia rentouttavasta hieronnasta. Saatavilla on myös pesula- ja kuivapesupalvelu. 

Ravintolassa on tarjolla valikoima indonesialaisia ​​ja länsimaisia ​​ruokia, ja baarissa on saatavilla erilaisia ​​juomia.

 

PERUUTUSEHDOT: 

Low season - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 7 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, veloitetaan 100% ensimmäisen yön hinnasta. Mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

High season - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 12 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, veloitetaan 100% ensimmäisen yön hinnasta. Mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

 

  • w-facebook
  • YouTube Clean
  • Instagram Clean

© 2019 by I Love Bali.