SENSE HOTEL

Sense hotel - I Love Bali (14)
Sense hotel - I Love Bali (5)
Sense hotel - I Love Bali (15)
Sense hotel - I Love Bali (17)
Sense hotel - I Love Bali (16)
Sense hotel - I Love Bali (1)
Sense hotel - I Love Bali (3)
Sense hotel - I Love Bali (9)
Sense hotel - I Love Bali (6)
Sense hotel - I Love Bali (4)
Sense hotel - I Love Bali (8)
Sense hotel - I Love Bali (7)
Sense hotel - I Love Bali (12)
Sense hotel - I Love Bali (13)
Sense hotel - I Love Bali (18)
Sense hotel - I Love Bali (10)
Sense hotel - I Love Bali (11)
Sense hotel - I Love Bali (2)

Sense-hotelli sijaitsee vilkkaassa Seminyakissa 5 minuutin kävelymatkan päässä ravintoloista ja alueen yöelämän kohteista. Sen huoneissa on moderni balilainen sisustus ja parveke, jolta on näköala puutarhaan. Hotellissa on ulkouima-allas ja spa. Ilmainen Wi-Fi on käytettävissä kaikissa tiloissa.

 

Sense Hotel Seminyak on 5 minuutin kävelymatkan päässä Oberoin tai Petitengetin rannoilta ja 20 minuutin ajomatkan päässä Ngurah Rain kansainväliseltä lentokentältä. Saatavilla on ilmainen kuljetuspalvelu Kutan alueelle.

 

Kaikissa maanläheisillä väreillä sisustetuissa, ilmastoiduissa huoneissa on taulu-tv kaapelikanavilla, minibaari ja teen/kahvin valmistusvälineet. Saatavilla on tallelokero.

 

Asiakkaat voivat nauttia rentouttavasta hieronnasta. Saatavilla on myös pesula- ja kuivapesupalvelu. 

Ravintolassa on tarjolla valikoima indonesialaisia ​​ja länsimaisia ​​ruokia, ja baarissa on saatavilla erilaisia ​​juomia.

 

Kysy tarjous!

PERUUTUSEHDOT: 

Low season - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 7 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, veloitetaan 100% ensimmäisen yön hinnasta. Mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

High season - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 12 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, veloitetaan 100% ensimmäisen yön hinnasta. Mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.