SEMINYAK TOWN HOUSE

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

HIGH SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

PEAK SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 23 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

 

Seminyak Townhouse tarjoaa täysin kalustettuja huoneistoja, joissa on keittiö ja runsaasti oleskelutilaa. Siellä on sisäpiha, jossa on ulkouima-allas ja aurinkoterassi. Tarjolla on ilmainen Wi-Fi ja ilmainen pysäköinti.

 

Seminyak Townhouse sijaitsee 15 minuutin ajomatkan päässä Kutan keskustasta ja Kutan aukion ostoskeskuksista. Ngurah Rain kansainvälinen lentokenttä on kätevästi 20 minuutin ajomatkan päässä.

 

Jokaisessa ilmastoidussa kaupunkitalossa on parveke, DVD-soitin ja taulu-tv. Keittiössä on jääkaappi ja teen-/kahvinkeitin.

DVD-kirjasto tarjoaa viihdykettä. Pesulapalvelut ovat saatavilla hotellissa.

 

Hotellilla on grillausalue, jossa vieraat voivat valmistaa ihastuttavia itsetehtyjä aterioita.

 

Kysy tarjous!