SEMINYAK LAGOON

Kysy tarjous!

Seminyak Lagoon All Suites tarjoaa modernia mukavuutta sen tyylikkäästi sisustettuja huoneita. Asiakkaat voivat rentoutua aurinkoterassilla uima-altaalla tai hemmotella rentouttavaa hierontaa. Wi-Fi-yhteys on käytettävissä ilmaiseksi.

 

Ilmastoiduissa huoneissa on oma terassi tai parveke. Niissä on moderni keittiö ja oleskelutila, jossa mukava sohva.

 

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, veloitetaan yhden yön maksu. Mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

HIGH SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, veloitetaan yhden yön maksu. Mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

PEAK SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 23 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, veloitetaan yhden yön maksu. Mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.