SATIVA SANUR COTTAGES

Sativa sanur - I Love Bali (14)
Sativa sanur - I Love Bali (18)
Sativa sanur - I Love Bali (17)
Sativa sanur - I Love Bali (20)
Sativa sanur - I Love Bali (22)
sativa sanur cottages by night
Sativa sanur - I Love Bali (19)
Sativa sanur - I Love Bali (4)
Sativa sanur - I Love Bali (3)
Sativa sanur - I Love Bali (21)
Sativa sanur - I Love Bali (1)
Sativa sanur - I Love Bali (6)
Sativa sanur - I Love Bali (11)
Sativa sanur - I Love Bali (10)
Sativa sanur - I Love Bali (12)
Sativa sanur - I Love Bali (13)
Sativa sanur - I Love Bali (7)
_
Sativa sanur - I Love Bali (16)
Sativa sanur - I Love Bali (9)
Sativa sanur - I Love Bali (5)
Sativa sanur - I Love Bali (15)

Sativa Sanur Cottages sijaitsee Balilla 5 minuutin kävelymatkan päässä Sanur Beachilta ja 18 km:n päässä Ngurah Rain kansainväliseltä lentokentältä. Tässä kookospalmujen varjostamassa hotellissa on ulkouima-allas, lastenallas ja spa-alue. Saatavilla on ilmainen Wi-Fi.

 

Sanur Sativa Cottagesin huoneissa on oma terassi ja ulko-oleskelualue. Kaikissa huoneissa on kaapeli-/satelliitti-tv sekä teen ja kahvin valmistusvälineet. Omissa kylpyhuoneissa on kylpyamme ja suihku.

 

Asiakkaat voivat nauttia rentouttavasta hieronnasta spa-keskuksessa. Iltapäivisin voit viettää aikaa lukemalla kirjoja hotellin kirjastossa. Sativa tarjoaa myös ilmaisen pysäköinnin ja valuutanvaihtopalvelun.

 

Sanur Sativa -hotellin ravintolassa tarjoillaan joka aamu runsas buffetaamiainen. Ravintolassa on tarjolla myös paikallisia ja kansainvälisiä ruokia. Huonepalvelusta voi tilata aterioita omaan huoneeseen.

PERUUTUSEHDOT: 

Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, peruutusmaksu on 1 yön hinnan verran. Mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

Kysy tarjous!