SARI SEGARA RESORT

Kysy tarjous!

Sari Segara Resort Villas & Spa -majoituspaikassa on 2 ulkouima-allasta, poreallas ja maisemoitu puutarha, ja se tarjoaa balilaistyylisiä huoneita ja päivittäisen aamiaisen. Se sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Jimbaranin valkeahiekkaiselta rannalta sekä ravintoloista, jotka tarjoavat meren antimista valmistettua ruokaa. Ilmainen Wi-Fi on saatavilla allasalueella ja ravintolassa.

 

Miellyttävissä ilmastoiduissa huoneissa on klassinen puusisustus, paikallisia tekstiilejä ja viileät laattalattiat. Muita mukavuuksia ovat kaapeli-tv, oma terassi ja kylpyhuone, jossa on kylpyamme.

 

Kahvilan rennossa ympäristössä tarjoillaan runsaita kansainvälisiä ja paikallisia aterioita. Hotellissa on myös ympäri vuorokauden palveleva huonepalvelu, allasbaari ja cocktail-lounge.

 

PERUUTUSEHDOT: 

Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 7 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 1 yön maksun verran.