SARA RESIDENCE

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

HIGH JA PEAK SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

Sara Residence tarjoaa ilmaisen pysäköinnin, ulkouima-altaan ja hyvin varusteltuja huoneistoja, joissa on minikeittiö, taulu-tv ja ilmainen Wi-Fi-yhteys. Myös hierontaa on saatavilla.

 

Ilmastoiduissa huoneistoissa on taideteoksia sekä nykyaikainen ja neutraalinvärinen kalustus. Niihin kuuluu myös oleskelualue ja ruokailutila. Asiakkaiden käytettävissä on silitysvälineet ja tallelokero. Tilavissa kylpyhuoneissa on hiustenkuivaaja, amme ja erillinen suihkukaappi.

 

Asiakkaat voivat rentoutua balilaisessa hieronnassa omassa huoneessaan tai vaikkapa tutustua lähialueeseen vuokrapolkupyörän selässä.

 

Sara Coffee Shop tarjoaa näköalan altaalle sekä indonesialaisia ja länsimaisia ​​ruokia. Aamiainen, lounas ja illallinen tarjoillaan kahvilassa.

 

Kysy tarjous!