SANUR PARADISE PLAZA SUITES

Sanur paradise plaza suites new (4)
Sanur paradise plaza suites new (3)
Sanur paradise plaza suites new (24)
Sanur paradise plaza suites new (29)
Sanur paradise plaza suites new (23)
Sanur paradise plaza suites new (28)
Sanur paradise plaza suites new (27)
Sanur paradise plaza suites new (25)
Sanur paradise plaza suites new (16)
Sanur paradise plaza suites new (11)
Sanur paradise plaza suites new (1)
Sanur paradise plaza suites new (2)
Sanur paradise plaza suites new (20)
Sanur paradise plaza suites new (13)
Sanur paradise plaza suites new (15)
Sanur paradise plaza suites new (8)
Sanur paradise plaza suites new (22)
Sanur paradise plaza suites new (5)
Sanur paradise plaza suites new (17)
Sanur paradise plaza suites new (26)
Sanur paradise plaza suites new (30)
Sanur paradise plaza suites new (9)
Sanur paradise plaza suites new (7)
Sanur paradise plaza suites new (6)
Sanur paradise plaza suites new (19)
Sanur paradise plaza suites new (18)
Sanur paradise plaza suites new (14)
Sanur paradise plaza suites new (10)
Sanur paradise plaza suites new (21)
Sanur paradise plaza suites new (31)
Sanur paradise plaza suites new (12)

Sanurin kylän sydämessä sijaitseva Paradise Plaza Suites tarjoaa asiakkailleen täysin kalustetut huoneistotyyliset sviitit, joista on näkymä uima-altaalle tai puutarhaan. Lomakeskuksessa on ylellinen spa, lastenkerho ja ilmainen Wi-Fi-yhteys.

 

Sanur Paradise Plaza Suitesin sviitit on rakennettu vehreän trooppisen puutarhan ympärille, ja niissä on moderni sisustus ja runsaasti luonnonvaloa. Kaikissa sviiteissä on hyvin varustettu keittiö, ruokailutila ja erillinen oleskelutila, jossa on DVD-soitin.

 

Lapset voivat nauttia Camp Splash -lastenkerhon 30 metriä pitkästä vesiliukumäestä. Asiakkaat voivat myös käyttää kuntokeskuksen palveluja tai pulahtaa ulkouima-altaaseen.

 

Koko päivän ajan avoinna oleva Terrace Restaurant & Bar tarjoaa sekä paikallisia että kansainvälisiä herkkuja. Lauantai-iltaisin tarjolla on live-viihdettä.

 

Sanur Paradise Suites tarjoaa asiakkailleen ilmaisen kuljetuspalvelun Sanurin ostosalueelle, joka on 5 minuutin ajomatkan päässä. Ilmainen kuljetus on tarjolla myös Sanur Beach -rannalle, joka on 10 minuutin ajomatkan päässä. 

 

 

 

 

Kysy tarjous!

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 5 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 2 yön hinnan verran.

HIGH SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 33 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksu on 1 yön varauksen verran. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

PEAK SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 48 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 23 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksu on 1 yön varauksen verran. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.