SANUR PARADISE PLAZA HOTEL

Superior Twin1
Superior King1
Spa21
Romantic Dinner1
pool bar3
Spa11
SANUR HARUM1
Superior Bathroom1
primier king1
spa31
pond1
Main Entrance1
Hotel Pool1
Gym11
Gym21
Executive Suites1
Club Deluxe Bathroom1
Cafe Komodo1
lobby bar1
Bathroom premier1
Dimsum1
Club Room1
Club Deluxe1
Executive Suite - Living room1
lobby1
Club Pool View1
Executive Suites- Room1

Sanur Paradise Plaza Hotel sijaitsee trooppisessa puutarhassa, vain 10 minuutin kävelymatkan päässä Sanurin rannasta. Hotelli tarjoaa tyylikkäitä balilaistyylisiä huoneita, joissa on marmorilattia ja maksuton Wi-Fi. Hotellissa on 8 spa-hoitohuonetta, 2 ravintolaa, 110-metrinen epäsymmetrinen uima-allas ja allasbaari. Hotelli tarjoaa myös ilmaisen kuljetuspalvelun Sanurin alueelle.

 

Mainion sijainnin ansiosta Sanur Paradise Plaza -hotellilta pääsee helposti Balin ostos-, viihde- ja kulttuurikohteisiin. Hotelli sijaitsee 30 minuutin ajomatkan päässä Balin kansainväliseltä lentoasemalta.

 

Tilavissa huoneissa on tyylikkäät kalusteet sekä mukavat puuvillapeitot. Huoneista on näkymät palmujen reunustamalle uima-altaalle sekä trooppiseen puutarhaan. Hyvin varustetuissa moderneissa huoneissa on kaikki perusmukavuudet, kuten taulu-tv, teen-/kahvinkeitin ja minibaari.

 

Tämän 4 tähden hotellin spassa on kauneushoitola ja kampaamo. Treenausta varten käytettävissä on täysin varustettu kuntokeskus, jonka palveluihin lukeutuvat tenniskentät, poreallas ja sauna. Paradise Plaza -hotellin retkipalvelu tarjoaa lisätietoa Sanurin alueen matkailutarjonnasta.

 

Voit ruokailla uima-altaan vieressä sijaitsevassa Cafe Komodossa mihin aikaan päivästä tahansa tai Sanur Harumissa, jossa on tarjolla herkullisia kansainvälisiä ruokia sekä kiinalaisia ​​erikoisuuksia. Tunjung Mekar -aulabaari tarjoaa elävää viihdettä päivittäin ja laajan juomalistan. Baarista on näkymät balilaiseen maisemapuutarhaan. 

 

 

Kysy tarjous!

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 5 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan tämän jälkeen, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

HIGH SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 33 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 33 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksu on 1 yön varauksen verran. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan tämän jälkeen, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

PEAK SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 48 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 23 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksu on 1 yön varauksen verran. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan tämän jälkeen, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta