SANUR PARADISE PLAZA HOTEL

Sanur Paradise Plaza Hotel sijaitsee trooppisessa puutarhassa, vain 10 minuutin kävelymatkan päässä Sanurin rannasta. Hotelli tarjoaa tyylikkäitä balilaistyylisiä huoneita, joissa on marmorilattia ja maksuton Wi-Fi. Hotellissa on 8 spa-hoitohuonetta, 2 ravintolaa, 110-metrinen epäsymmetrinen uima-allas ja allasbaari. Hotelli tarjoaa myös ilmaisen kuljetuspalvelun Sanurin alueelle.

 

Mainion sijainnin ansiosta Sanur Paradise Plaza -hotellilta pääsee helposti Balin ostos-, viihde- ja kulttuurikohteisiin. Hotelli sijaitsee 30 minuutin ajomatkan päässä Balin kansainväliseltä lentoasemalta.

 

Tilavissa huoneissa on tyylikkäät kalusteet sekä mukavat puuvillapeitot. Huoneista on näkymät palmujen reunustamalle uima-altaalle sekä trooppiseen puutarhaan. Hyvin varustetuissa moderneissa huoneissa on kaikki perusmukavuudet, kuten taulu-tv, teen-/kahvinkeitin ja minibaari.

 

Tämän 4 tähden hotellin spassa on kauneushoitola ja kampaamo. Treenausta varten käytettävissä on täysin varustettu kuntokeskus, jonka palveluihin lukeutuvat tenniskentät, poreallas ja sauna. Paradise Plaza -hotellin retkipalvelu tarjoaa lisätietoa Sanurin alueen matkailutarjonnasta.

 

Voit ruokailla uima-altaan vieressä sijaitsevassa Cafe Komodossa mihin aikaan päivästä tahansa tai Sanur Harumissa, jossa on tarjolla herkullisia kansainvälisiä ruokia sekä kiinalaisia ​​erikoisuuksia. Tunjung Mekar -aulabaari tarjoaa elävää viihdettä päivittäin ja laajan juomalistan. Baarista on näkymät balilaiseen maisemapuutarhaan. 

 

 

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 5 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan tämän jälkeen, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

HIGH SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 33 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 33 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksu on 1 yön varauksen verran. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan tämän jälkeen, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

PEAK SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 48 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 23 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksu on 1 yön varauksen verran. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan tämän jälkeen, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta

  • w-facebook
  • YouTube Clean
  • Instagram Clean

© 2019 by I Love Bali.