SANTIKA KUTA

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään tämän jälkeen, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

HIGH SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 47 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään tämän jälkeen, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

Santika Kuta sijaitsee vain 10 minuutin kävelymatkan päässä Kutan värikkäästä yöelämästä ja Kuta Beachistä, ja siinä on ulkouima-allas, hierontapalveluja sekä huoneita kaapeli-tv:llä. Se tarjoaa lämmintä balilaista vieraanvaraisuutta ja ilmaisen Wi-Fi:n.

 

Ilmastoiduissa huoneissa on oma tallelokero, puhelin sekä teen-/kahvinkeitin. Omissa kylpyhuoneissa on lämmin- ja kylmävesisuihku.

 

Hotel Santika Kuta on 10 minuutin ajomatkan päässä Ngurah Rain kansainväliseltä lentokentältä. Ilmainen pysäköintimahdollisuus on saatavilla.

 

Hotelli tarjoaa buffetaamiaisen.

 

 

 

 

 

Kysy tarjous!