SANTI MANDALA

Santi M New (30)
Santi M New (34)
Santi M New (35)
Santi M New (33)
Santi M New (29)
Santi M New (31)
Santi M New (32)
Santi M New (26)
Santi M New (16)
Santi M New (1)
Santi M New (19)
Santi M New (17)
Santi M New (14)
Santi M New (21)
Santi M New (20)
Santi M New (24)
Santi M New (5)
Santi M New (18)
Santi M New (9)
Santi M New (8)
Santi M New (27)
Santi M New (25)
Santi M New (22)
Santi M New (28)
Santi M New (23)
Santi M New (6)
Santi M New (3)
Santi M New (7)
Santi M New (2)
Santi M New (4)
Santi M New (12)
Santi M New (15)
Santi M New (13)
Santi M New (10)
Santi M New (11)

Ubudin laitamilla sijaitseva Santi Mandala Villa & Spa tarjoaa asiakkailleen trooppisen loman rehevissä maisemissaan. Voit yöpyä perinteisissä villoissa ja uida suuressa uima-altaassa.

 

Santi Mandala sijaitsee rinteessä olevassa puutarhassa ja tarjoaa upeat näkymät Tanaraga Giri -joelle. Se on myös vain 25 minuutin ajomatkan päässä Ubudista, jossa on erilaisia kulttuuri- ja ruokailupaikkoja sekä suosittu Ubudin tori. Hotelli tarjoaa kuljetuspalvelun mukavuuttasi ajatellen.Santi Mandalan huvilat ovat tilavia ja tarjoavat tyylikästä ja ylellistä majoitusta.

 

Jokaisessa ilmastoiduissa huvilassa on parveke, satelliittitelevisio, VCD- ja CD-soittimet, kun taas osassa huviloista on oma poreallas ja ympärivuorokautinen huonepalvelu.

 

Voit virkistäytyä viettämällä hetken joogaten tai nauttimalla hemmottelupäivästä spa-tilassa, jossa on tarjolla erilaisia hierontoja ja vartalohoitoja.Santi Mandala Villa & Spassa on kahvila ja ravintola, joissa voit nauttia balilaisia ja länsimaisia ruokia.

 

 

Kysy tarjous!

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 6 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksu on yhden yön hinnan verran. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta. 

HIGH JA PEAK SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 23 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksu on yhden yön hinnan verran. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.