SANTAI HOTEL

Santai hotel - ILoveBali (9)
Santai hotel - ILoveBali (7)
Santai hotel - ILoveBali (3)
Santai hotel - ILoveBali (1)
Santai hotel - ILoveBali (4)
Santai hotel - ILoveBali (2)
Santai hotel - ILoveBali (13)
Santai hotel - ILoveBali (6)
Santai hotel - ILoveBali (5)
Santai hotel - ILoveBali (14)
Santai hotel - ILoveBali (15)
Santai hotel - ILoveBali (11)
Santai hotel - ILoveBali (10)
Santai hotel - ILoveBali (16)
Santai hotel - ILoveBali (12)
Santai hotel - ILoveBali (8)

Santai Hotel tarjoaa rentouttavaa majoitusta kauniissa indonesialaisissa huoneissa ja bungaloweissa Amedin rannalla Koillis-Balilla. Majoitusvaihtoehtoihin kuuluu oma terassi. Trooppisen puutarhan ympäröimällä hotellilla on ulkouima-allas, spa ja ilmainen Wi-Fi.

 

Hotel Santailta pääsee helposti Amedin rannan kuuluisille sukellus- ja snorklauspaikoille. Tirta Ganggan vesipalatsi on 20 minuutin ja Tulambenin ranta 30 minuutin ajomatkan päässä. Hotellilta on tunnin ajomatka Candidasaan ja 2,5 tunnin ajomatka Ngurah Rain kansainväliselle lentoasemalle.

 

Huoneet ovat tilavia ja täysin ilmastoituja. Jokaisessa huoneessa on kaunis puulattia sekä hienot vuodevaatteet ja kalusteet. Muita mukavuuksia ovat oma kylpyhuone, minibaari ja viihtyisä oleskelualue.

 

Kysy tarjous!

PERUUTUSEHDOT: 

Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 62 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 33 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksu on 1 yön hinnan verran. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 10 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksu on 50% varauksen hinnasta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.