THE ROYAL BEACH SEMINYAK

Balinese-Wedding-Setup1
capris-bar3
Capris-Restaurant2
Deluxe-Room-King-size-bed
Deluxe-Room-Twin-beds1
garden
garden4
garden6
garden-pool
SONY DSC
Grand-Deluxe-Bathroom1
Grand-Deluxe-Room
Husk3
International-Wedding-Setup
Kontra-Room
Lobby
mainpool
Meeting-Room
model1
M-Bar2
model3
one-bedroom-bachfront-villa
pic1
spa
one-bedroom-villa2
pool-villa
spa1
Spa-Villa
SpaVilla
Stone-Massage
Suite-Bedroom
Superior-Room-King-size-bed
two-bedrooms-villa
Two-Bedrooms-Villa-1
Two-Bedrooms-Villa-Living-Room1
two-bedroom-villa2
two-bedroom-villa3
villa
villa-gate
TeppanyakiRestaurant
TheRoyalBeachSeminyakBali
Superior-Room-Twin-beds1

Royal Beach Seminyak Bali  tarjoaa ylellistä majoitusta Seminyakin rannalla keskellä rehevää trooppista puutarhaa. Lisäksi tarjolla on 2 ulkouima-allasta, 3 ravintolaa ja ilmainen kaupunkikuljetuspalvelu Kutasta. Käytettävissä on ilmainen Wi-Fi.

 

Tilavissa Royal Beach Seminyakin huoneissa on 32-tuumainen taulu-tv kaapelikanavilla ja oma parveke. Villoissa on oma uima-allas tai poreallas. Hotellissa on 24h-huonepalvelu.

Hotelli sijaitsee aivan Seminyakin rannalla. Ngurah Rain kansainvälinen lentokenttä on noin 7 km:n päässä.

 

Asiakkaat voivat kuntoilla hiljattain uusitussa kuntokeskuksessa tai rentoutua span perinteisissä indonesialaisissa hierontahoidoissa. Living Loungessa on suuri kirjasto, internet- ja tv-nurkkaus ja leikkialue lapsille. Tarjolla on ilmainen pysäköinti.

 

Husk-ravintolassa on tarjolla runsas buffetaamiainen sekä aasialaisia ​​ruokia illalliseksi. Muita ruokapaikkoja ovat välimerellinen Capris Beachfront Bar & Restaurant ja japanilainen Teppanyaki-ravintola. Käytettävissä on 24h-huonepalvelu, joten voit ruokailla myös omassa huoneessasi.

 

Kysy tarjous!

PERUUTUSEHDOT: 

Low season - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, veloitetaan 100% ensimmäisen yön hinnasta. Mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

High season ja Peak seasonMikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 23 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, veloitetaan 100% ensimmäisen yön hinnasta. Mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.