THE ROYAL BEACH SEMINYAK

Royal Beach Seminyak Bali  tarjoaa ylellistä majoitusta Seminyakin rannalla keskellä rehevää trooppista puutarhaa. Lisäksi tarjolla on 2 ulkouima-allasta, 3 ravintolaa ja ilmainen kaupunkikuljetuspalvelu Kutasta. Käytettävissä on ilmainen Wi-Fi.

 

Tilavissa Royal Beach Seminyakin huoneissa on 32-tuumainen taulu-tv kaapelikanavilla ja oma parveke. Villoissa on oma uima-allas tai poreallas. Hotellissa on 24h-huonepalvelu.

Hotelli sijaitsee aivan Seminyakin rannalla. Ngurah Rain kansainvälinen lentokenttä on noin 7 km:n päässä.

 

Asiakkaat voivat kuntoilla hiljattain uusitussa kuntokeskuksessa tai rentoutua span perinteisissä indonesialaisissa hierontahoidoissa. Living Loungessa on suuri kirjasto, internet- ja tv-nurkkaus ja leikkialue lapsille. Tarjolla on ilmainen pysäköinti.

 

Husk-ravintolassa on tarjolla runsas buffetaamiainen sekä aasialaisia ​​ruokia illalliseksi. Muita ruokapaikkoja ovat välimerellinen Capris Beachfront Bar & Restaurant ja japanilainen Teppanyaki-ravintola. Käytettävissä on 24h-huonepalvelu, joten voit ruokailla myös omassa huoneessasi.

 

PERUUTUSEHDOT: 

Low season - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, veloitetaan 100% ensimmäisen yön hinnasta. Mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

High season ja Peak seasonMikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 23 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, veloitetaan 100% ensimmäisen yön hinnasta. Mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

 

  • w-facebook
  • YouTube Clean
  • Instagram Clean

© 2019 by I Love Bali.