RESPATI BEACH HOTEL

Respati Beach Hotel sijaitsee Sanurin keskustassa aivan rannan äärellä ja tarjoaa huoneita, joissa on oma parveke. Näkymät avautuvat puutarhaan. Lisäksi siihen kuuluu ulkouima-allas ja rantaravintola.Jokaisessa Respati-hotellin valoisassa ja ilmavassa huoneessa on tallelokero, minibaari ja hiustenkuivaaja.

 

Huoneiden yhteydessä olevissa kylpyhuoneissa on lämminvesisuihku.Tarjolla on hierontapalveluja ja polkupyörien vuokrauspalvelu. Paikan päällä on ilmainen yksityinen pysäköintimahdollisuus.Tuoreita meren antimia sekä indonesialaisia ja länsimaisia ruokia on tarjolla Waroeng Nelajan -ravintolassa, joka on avoinna koko päivän ajan. Kätevä ilmainen Wi-Fi on myös käytettävissä.

 

 

 

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

HIGH JA PEAK SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 32 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

 

  • w-facebook
  • YouTube Clean
  • Instagram Clean

© 2019 by I Love Bali.