RAMAYANA RESORT & SPA

Ramayana Resort & Spa tarjoaa asiakkailleen trooppisen pakopaikan vain muutaman askelen päässä Kuta Beach -rannan valkoisesta hiekasta. Lomakeskuksessa on 2 ulkouima-allasta, ostoskuja ja orkideapuutarha.

 

Ramayana Resort & Spa sijaitsee vastapäätä Kutan suurinta ostoskeskusta ja 5 minuutin ajomatkan päässä Ngurah Rain kansainväliseltä lentokentältä. Waterbom Park on lyhyen ajomatkan päässä hotellista.

 

Huoneissa on moderni balilainen ​​sisustus ja kaapelitelevisio. Lisäksi niissä on tallelokero, minibaari ja teen sekä kahvin valmistusvälineet. Omissa kylpyhuoneissa on sekä kylpyamme että suihku.

 

 

 

 

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 5 vrk ennen saapumispäivää, veloitetaan 1 yön varauksen verran. Mikäli varausta muutetaan tai perutaan tämän jälkeen, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

HIGH SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, veloitetaan 1 yön varauksen verran. Mikäli varausta muutetaan tai perutaan tämän jälkeen, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

PEAK SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 32 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 23 vrk ennen saapumispäivää, veloitetaan 1 yön varauksen verran. Mikäli varausta muutetaan tai perutaan tämän jälkeen, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

  • w-facebook
  • YouTube Clean
  • Instagram Clean

© 2019 by I Love Bali.