RAMAYANA RESORT & SPA

05-resort-club-lounge
07-main-pool
02-gabah-terrace-lounge
04-computer-lounge
06-open-space
03-gabah-lounge
01-lobby-at-night
08-main-pool-2
09-garden-pond
10-resort-club-twin-bed
11-resort-club-double-bed
12-resort-club-bathroom
14-executive-deluxe
15-deluxe-room
16-deluxe-room-balcony
32-couple-treatment
33-couple-treatment
35-meeting-room
34-herbal-tea
13-resort-club-veranda
37-rama-weeding
38-kuta-side-walk-arcade
18-superior-room
19-superior-room-balcony
20-poolside-cottage
21-poolside-cottage-balcony
22-gabah-restaurant
23-gabah-restaurant2
17-family-room
24-gabah-restaurant
25-gabah-restaurant
27-breakfast-at-gabah
28-gabah-dinner
29-gabah-wood-fired-pizza-oven
30-rama-spa
26-breakfast-at-gabah
31-treatment-room
36-rama-weeding

Ramayana Resort & Spa tarjoaa asiakkailleen trooppisen pakopaikan vain muutaman askelen päässä Kuta Beach -rannan valkoisesta hiekasta. Lomakeskuksessa on 2 ulkouima-allasta, ostoskuja ja orkideapuutarha.

 

Ramayana Resort & Spa sijaitsee vastapäätä Kutan suurinta ostoskeskusta ja 5 minuutin ajomatkan päässä Ngurah Rain kansainväliseltä lentokentältä. Waterbom Park on lyhyen ajomatkan päässä hotellista.

 

Huoneissa on moderni balilainen ​​sisustus ja kaapelitelevisio. Lisäksi niissä on tallelokero, minibaari ja teen sekä kahvin valmistusvälineet. Omissa kylpyhuoneissa on sekä kylpyamme että suihku.

 

 

 

 

Kysy tarjous!

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 5 vrk ennen saapumispäivää, veloitetaan 1 yön varauksen verran. Mikäli varausta muutetaan tai perutaan tämän jälkeen, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

HIGH SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, veloitetaan 1 yön varauksen verran. Mikäli varausta muutetaan tai perutaan tämän jälkeen, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

PEAK SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 32 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 23 vrk ennen saapumispäivää, veloitetaan 1 yön varauksen verran. Mikäli varausta muutetaan tai perutaan tämän jälkeen, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.