RAMA CANDIDASA RESORT & SPA

1.jpg
3.jpg
2.jpg
4.jpg
7.+Garpu+top.jpg
9.jpg
Candidasa+Beach
day+bed_1
deluxe_ocean_view
Deluxe+Cottage
day+bed_2
'S+SHOWER
DELUXE+OCEAN+VIEW+BUNGALOW
gazebo
Hotel+Tropical+Landscape
jheller_rama_(135)
LOBBY+NEW_+FRONT2
LOBBY+NEW_INSIDE
LOBBY+NEW_INSIDE2
loby+Lounge
ocean+view
Path+To+The+Sea+Evening
'S+BATHROOM
RAMA+SUITE
RAMA+SUITE+1ST+FLOOR
rooms
Simming+Pool
SUNSET+AT+GARPU+RESTAURANT

Tämä loma- ja spa-keskus sijaitsee trooppisessa Candidasassa ja tarjoaa balilaistyylisiä huoneita, joista avautuu näkymä merelle tai uima-altaalle. Siellä on myös oma rantaterassi ja ravintola merinäköalalla.

 

Tarjolla on myös ilmainen Wi-Fi ja ilmainen kuljetuspalvelu Candidasan keskustaan on saatavilla.

 

Kaikissa lomakeskuksen huoneissa on moderni balilaistyylinen sisustus, elegantit puukalusteet ja oma parveke. Ylellisissä marmorikylpyhuoneissa on kylpyamme, suuret peilit ja kylpytuotteita.

 

Kysy tarjous!

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 5 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksu on 1 yön hinnan verran. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

HIGH SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 23 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksu on 1 yön hinnan verran. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta. 

PEAK SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 32 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksu on 1 yön hinnan verran. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.