PURI SANTRIAN

bar by the sea high
beach puri
beach-2-high
beach-4-high
beach-club-rest-high
beach-pool-1-high
bungalow high
bungalow-bathroom-high
beach wing high
club high
club-aerial-high
club-bathroom-high
dinning-model-high
dinning-red-high
fisherman-2
fisherman-3-high
fisherman-high
fissherman-4-high
garden wing high
garden-gazebo-high
garden-lobby-high
garden-premier-high
grden high
pontoon high
premier bathroom high
premier dlx high
romance high
Santrian Club Pool
tirta pool high

Sanur Beachin kultaisella rannalla Balilla, vain 15 minuutin ajomatkan päässä Denpasarin kaupungista sijaitseva Puri Santrian ylpeilee 2 upealla ulkouima-altaallaan, ilmaisella langattomalla internetyhteydellä ja spallaan.

 

Puri Santrianin tilavat huoneet ovat tyylikkäästi sisustettuja, ja niissä on satelliittitelevisio, teen-/kahvinkeitin ja minibaari. Suurilta parvekkeilta on ihastuttavat näkymät trooppiseen puutarhaan, ne päästävät lämpimän balilaisen tuulen sisään huoneisiin.

 

Ylelliset balilaiset hieronnat ja kauneushoidot odottavat asiakkaita hotellin spassa. Asiakkaat voivat myös nauttia joogatunneista, jotka täydentävät hoitoja. Kun haluat viettää rauhallisen iltapäivän sisätiloissa, hotellilla on kirjasto.

 

Beach Club -ravintolassa tarjoillaan tuoreita merenantimia ja kansainvälisiä ruokalajeja, ja lisäksi tarjolla on viikoittain järjestettäviä perinteisiä esityksiä. Mezzanine-ulkoilmaravintolassa tarjoillaan länsimaisia, thaimaalaisia ja japanilaisia herkkuja.

Kysy tarjous!

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen hinnasta.

HIGH SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 23 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen hinnasta.

PEAK SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 32 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen hinnasta.