PURI KELAPA

Puri kelapa (1)
Puri kelapa (3)
Puri kelapa (4)
Puri kelapa (2)
Puri kelapa (6)
Puri kelapa (7)
Puri kelapa (5)
Puri kelapa (8)
Puri kelapa (9)
Puri kelapa (10)
Puri kelapa (11)
Puri Kelapa - I Love Bali (3)
Puri Kelapa - I Love Bali (9)
Puri Kelapa - I Love Bali (5)
Puri Kelapa - I Love Bali (8)
Puri Kelapa - I Love Bali (6)
Puri Kelapa - I Love Bali (7)
Puri Kelapa - I Love Bali (2)
Puri Kelapa - I Love Bali (4)
Puri Kelapa - I Love Bali (10)
Puri Kelapa - I Love Bali (1)
Puri Kelapa - I Love Bali (12)

Span ja allas-baarilla varustetun ulkouima-altaan tarjoavan Puri Kelapan huoneita ympäröi trooppinen vehreys. Muutaman askeleen päässä Sanurin kuuluisalta auringonnousurannalta sijaitsevassa hotellissa on ravintola ja ilmainen pysäköinti.

 

Puri Kelapa Garden Cottages on 25 minuutin ajomatkan päässä Ngurah Rain kansainväliseltä lentokentältä ja 15 minuutin päässä Denpasarista.

 

Puri Kelapan ilmastoidut huoneet on sisustettu balilaisia ​​koristeilla ja miellyttävillä kankailla, ja niistä on näkymät ympäröivään vihreyteen. Lisämukavuutta tarjoaa minibaari. Omissa kylpyhuoneissa on lämminvesisuihkut.

 

Puri Kelapan ulkoilmaravintolassa voi maistella erilaisia länsimaisia ​​ja aasialaisia ​​herkkuja. Tarjolla on myös huonepalvelu.

 

 

 

Kysy tarjous!

PERUUTUSEHDOT: 

Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 3 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, peruutusmaksu on 1 yön hinnan verran, Mikäli asiakas ei saavu paikalle, peruutusmaksu on 100% varauksen kokonaishinnasta