PURI BAGUS LOVINA

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 23 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksu on yhden yön hinnan verran. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

HIGH SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 32 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 23 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksu on yhden yön hinnan verran. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

Puri Bagus Lovina tarjoaa tilavia villoja, joissa on terassi ja näköala lomakeskuksen puutarhaan ja merelle. Sen palveluihin kuuluvat spa, ulkouima-allas, ulkoilma-ravintola ja baari. 

 

Jokaisessa huoneessa on ilmastointi, kaapeli-tv ja minibaari. Lisäksi löytyy kylpyhuone, jossa sisä-ja ulkosuihku. 

 

Erilaisia ​​hierontoja sekä kasvo-ja vartalohoitoja on tarjolla spa:ssa, jota ympäröi lootuslammikko. Ilmainen langaton internetyhteys on käytettävissä lomakeskuksen yleisissä tiloissa. 

 

Saraswati ravintola-baari tarjoilee sekä kansainvälisiä ja indonesialaisia ​​ruokia.

Kysy tarjous!