PENEEDA VIEW BEACH HOTEL

Sanurin rannalla sijaitseva Peneeda View Beach Hotel on 20 minuutin ajomatkan päässä Denpasarin kaupungista. Trooppisen puutarhan ympäröimään hotelliin kuuluu oma ranta-alue, ravintola ja 4 ulkouima-allasta.

 

Peneeda View'n huoneet on sisustettu perinteisen balilaisittain. Jokaisessa huoneessa on tv, jääkaappi ja tallelokero. Omissa kylpyhuoneissa on lämmin- ja kylmävesisuihku.

 

Asiakkaat voivat seurata viihde-esityksiä musiikkibaarissa tai rentoutua kirjastossa hyvän kirjan parissa ja nauttia lempeästä merituulesta. 

 

Lambongan-ravintolassa tarjoillaan paikallisia ja länsimaisia ​​erikoisuuksia, ja hotellin allasbaarista saa virvokkeita.

 

Kävelymatkan päässä hotellilta on lisää tienvarsiruokapaikkoja.

Peneeda View Beach Hotel on 25 km:n päässä Ngurah Rain kansainvälisestä lentokentästä.

 

 

 

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

HIGH SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 32 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksu on yhden yön hinnan verran. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

  • w-facebook
  • YouTube Clean
  • Instagram Clean

© 2019 by I Love Bali.