PARIGATA RESORTS AND SPA

Tämä majoituspaikka sijaitsee 1 minuutin kävelymatkan päässä rannalta. Balilta löytyneen ihmeköynnöskasvin mukaan nimetty Parigata Resorts N Spa tarjoaa boutique-majoitusta kartanonomaisessa talossa. Lomakeskuksen yksityinen ranta sijaitsee noin 10 minuutin kävelymatkan päässä. Tarjolla on ilmainen WiFi.

 

Lomakeskus sijaitsee Sanurin Batu Jimbar -merenrantakylän tuntumassa noin 2 minuutin kävelymatkan päässä Sanur Beachilta ja 5 minuutin kävelymatkan päässä kuuluisasta Cafe Watu Jimbarista. Bali Denpasarin kansainväliselle lentokentälle on noin 25 minuutin ajomatka.

 

Lomakeskuksen huoneissa on tiikkipuu- ja marmorikalusteet sekä parveke, jolta on näköala vesiputoukselle ja uima-altaalle. Nykyaikaisiin mukavuuksiin kuuluvat sisäkylpyhuone, ilmastointi ja tv.

 

Voit nauttia Balin trooppisesta auringonpaisteesta uima-altaalla tai hemmotella itseäsi lomakeskuksen spa-alueella, joka tarjoaa monenlaisia virkistäviä ja nuorentavia kasvo- ja vartalohoitoja. Älä unohda ostaa matkamuistoja kotiin vietäväksi hyvin varustetusta lahjatavarakaupasta.

 

Allasalueella sijaitseva 24h-ravintola, Flamboyant, tarjoilee buffetaamiaisen, kansainvälisiä ruokia ja indonesialaisia makuelämyksiä. Lotus-baarissa voit maistella cocktaileja ja kuunnella elävää musiikkia. 

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON: Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

HIGH SEASON: Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 23 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

PEAK SEASON: Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 32 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

  • w-facebook
  • YouTube Clean
  • Instagram Clean

© 2019 by I Love Bali.