OSSOTEL LEGIAN

Ossotel - I Love Bali (13)
Ossotel - I Love Bali (8)
Ossotel - I Love Bali (14)
Ossotel - I Love Bali (10)
Ossotel - I Love Bali (2)
suiteroom
Ossotel - I Love Bali (3)
Ossotel - I Love Bali (15)
Ossotel - I Love Bali (11)
Ossotel - I Love Bali (12)
Ossotel - I Love Bali (9)
superior
Ossotel - I Love Bali (1)
Ossotel - I Love Bali (7)
deluxepool
Ossotel - I Love Bali (4)
Ossotel - I Love Bali (6)
Ossotel - I Love Bali (5)

Vain 5 minuutin kävelymatkan päässä Legianin rannalta sijaitsevassa Ossotel Legianissa on 88-metrinen laguuniallas ja ravintola. Majoituspaikan kaikissa tiloissa on käytettävissä ilmainen Wi-Fi.

 

Ilmastoiduissa huoneissa on oma terassi tai parveke, jolta on näköala uima-altaalle. Niissä on minibaari, tallelokero ja kaapelikanavilla ja dvd-soittimella varustettu taulu-tv. Omassa kylpyhuoneessa on suihku, hiustenkuivaaja ja ilmaisia ​​kylpytuotteita. Vuoteet pedataan päivittäin.

 

Ossotel Legian sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päässä vilkkaasta Seminyakista ja eloisasta Legianista. Se on 25 minuutin ajomatkan päässä Ngurah Rain kansainväliseltä lentokentältä.

 

Henkilökunta on asiakkaiden apuna vuorokauden ympäri. Majoituspaikassa on myös pesulapalvelut. Paikan päällä on ilmaisia ​​pysäköintipaikkoja.

 

24h-huonepalvelun tarjoavassa Romeos Bar & Grilleryssä on saatavilla indonesialaisia ​​ja kansainvälisiä ruokia koko päivän.

 

 

 

 

Kysy tarjous!

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 5 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta.  Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, veloitetaan yhden yön hinnan verran. Mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

HIGH SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta.  Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, veloitetaan yhden yön hinnan verran. Mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.