OCEANO JAMBULUWUK

Oceano - I Love Bali (4)
Oceano - I Love Bali (1)
Oceano - I Love Bali (2)
Oceano - I Love Bali (3)
Oceano - I Love Bali (7)
Oceano - I Love Bali (8)
Oceano - I Love Bali (5)
Oceano - I Love Bali (10)
Oceano - I Love Bali (13)
Oceano - I Love Bali (6)
Oceano - I Love Bali (11)
Oceano - I Love Bali (9)
Oceano - I Love Bali (12)
Oceano - I Love Bali (17)
Oceano - I Love Bali (16)
Oceano - I Love Bali (15)
Oceano - I Love Bali (14)
Oceano - I Love Bali (24)
Oceano - I Love Bali (23)
Oceano - I Love Bali (30)
Oceano - I Love Bali (29)
Oceano - I Love Bali (25)
Oceano - I Love Bali (27)
Oceano - I Love Bali (26)
Oceano - I Love Bali (28)
Oceano - I Love Bali (33)
Oceano - I Love Bali (34)
Oceano - I Love Bali (35)
Oceano - I Love Bali (19)
Oceano - I Love Bali (32)
Oceano - I Love Bali (20)
Oceano - I Love Bali (21)
Oceano - I Love Bali (18)
Oceano - I Love Bali (22)
Oceano - I Love Bali (31)

Tämä majoituspaikka sijaitsee 1 minuutin kävelymatkan päässä rannalta. Oceano Jambuluwuk Resort tarjoaa trooppisen lomanviettopaikan Gili Trawanganin saaren pohjoisosassa. Lomakeskuksessa on ulkouima-allas, 3 ruokapaikkaa sekä tilavia huoneita, joihin kuuluu oma terassi. Yleisissä tiloissa on käytettävissä ilmainen WiFi.

 

Oceano Jambuluwuk Resortin eleganteissa huoneissa on ilmastointi, tyylikäs sisustus, oleskelualue ja suuret ikkunat. Huoneiden lisämukavuuksiin kuuluvat satelliittikanavilla varustettu taulu-tv, jääkaappi ja vedenkeitin. Omalla terassilla on mukavat istuimet sekä näköala vehreään ympäristöön.

 

Majoituspaikan 24h-vastaanotossa on matkatavarasäilytys, ja henkilökunta voi järjestää pesulapalveluita. Saatavilla on vuokrapolkupyöriä, joiden avulla voit tutustua Gili Trawanganin kauniiseen saareen.

 

Kansainvälisiä ruokia on tarjolla Jewel Coffee Shopissa, Pemenang Sport Bar -baarissa ja Clubhouse Gili by The Beachissa. Asiakkaat voivat ruokailla myös oman huoneensa rauhassa.

 

Lomakeskukselle pääsee hevoskärryillä 10 minuutissa Gili Trawanganin satamasta, joka on 30 minuutin venematkan päässä Lombokin saaren Bangsalin satamasta. 

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 7 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

HIGH SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

PEAK SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 23 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

Kysy tarjous!