NUSA DUA BEACH HOTEL & SPA

Rehevän trooppisen puutarhan keskellä sijaitseva Nusa Dua Beach Hotel & Spa, Bali tarjoaa 5 tähden palvelut, 3 ulkouima-allasta ja yksityisen rannan. Balilaista palatsia muistuttava hotelli järjestää päivittäin monenlaisia aktiviteetteja. Bisneskeskuksessa ja yleisissä tiloissa on ilmainen Wi-Fi.

 

Nusa Dua Beach Hotel & Spa, Balin balilaisittain​ sisustetuissa huoneissa on parveke tai terassi, jolta on näköala trooppiseen puutarhaan tai rannalle. Jokaisessa huoneessa on satelliitti-tv, teen/kahvin valmistusvälineet ja tallelokero.

 

Virkistystiloihin kuuluvat muun muassa spa, tennis- ja squash-kentät sekä kuntokeskus. Hotellissa on myös lasten leikkipaikka ja pelihuone.

 

Kansainvälinen buffetaamiainen tarjoillaan Wedang Jahe -ravintolassa. Palkitussa Raja-ravintolassa tarjoillaan balilaisia ​​ruokia. Majoituspaikassa on myös italialainen ja aasialainen ravintola, ja cocktaileja on tarjolla 4 baarissa.

 

Nusa Dua Beach Hotel & Spa, Bali on 9 km:n päässä Ngurah Rain kansainväliseltä lentoasemalta.

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 7 vrk ennen saapumispäivää, veloitetaan 1 yön hinnan verran. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, veloitetaan 50% varauksen kokonaishinnasta. Mikäli asiakas ei saavu paikalle, tai varaus perutaan sisäänkirjautumispäivänä, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

HIGH SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, veloitetaan 1 yön hinnan verran. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, veloitetaan 50% varauksen kokonaishinnasta. Mikäli asiakas ei saavu paikalle, tai varaus perutaan sisäänkirjautumispäivänä, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

PEAK SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 32 vrk ennen saapumispäivää, veloitetaan 1 yön hinnan verran. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, veloitetaan 50% varauksen kokonaishinnasta. Mikäli varaus perutaan tätä myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

  • w-facebook
  • YouTube Clean
  • Instagram Clean

© 2019 by I Love Bali.