NUSA DUA BEACH HOTEL & SPA

Aerial-View
beach-wedding-nusa-dua-bali
Beach
5DJ_1133
Couple-in-Flower-Bath
Deluxe-Ocean-View1
Chess-Beachfront-Restaurant
Deluxe-Pool-View-011
Deluxe-Pool-View-021
Deluxe-Room-01
Deluxe-Room-02
Deluxe-Room-03
Deluxe-Room-for-3
Deluxe-Room-for-4
Family-Room
Family-Shopping
Fitness-Centre
Gecko-Kids-Club
Kids-Activities1
Lagoon-Pool
lap-pool
Lobby-01
Main-Pool-Evening
Main-Pool-Highshoot1
Outdoor-Playground
Palace-Club-Agung-Bale
Palace-Club-Buffet-Set-Up
Palace-Club-Dining-Area
Palace-Club-Room-01
Palace-Club-Room-02
Palace-Club-Room-03
Palace-Garden
Palace-Lounge-Table-Set-Up
Palace-Ocean-Suite
pool-nusa-dua
Palace-Suite-Room
Premier-King-Room
Premier-Disabled-Room2
Premier-Pool-Room-012
Premier-Pool-Room-022
Premier-Room-Bathroom
Premier-Twin-Room-01
Premier-Twin-Room-02
Rajas-Interior-01
Rajas-Interior-02
Rajas-Table-Set-Up
Rajas-Terrace
Spa-Cafe
Spa-Herbal-Compress1
Sunrise-at-Beach
Spa-Lap-Pool-01
Tennis-Court
The-Lobby-011
The-Lobby-Bar-Terrace
Wedang-Jahe-Restaurant-02

Rehevän trooppisen puutarhan keskellä sijaitseva Nusa Dua Beach Hotel & Spa, Bali tarjoaa 5 tähden palvelut, 3 ulkouima-allasta ja yksityisen rannan. Balilaista palatsia muistuttava hotelli järjestää päivittäin monenlaisia aktiviteetteja. Bisneskeskuksessa ja yleisissä tiloissa on ilmainen Wi-Fi.

 

Nusa Dua Beach Hotel & Spa, Balin balilaisittain​ sisustetuissa huoneissa on parveke tai terassi, jolta on näköala trooppiseen puutarhaan tai rannalle. Jokaisessa huoneessa on satelliitti-tv, teen/kahvin valmistusvälineet ja tallelokero.

 

Virkistystiloihin kuuluvat muun muassa spa, tennis- ja squash-kentät sekä kuntokeskus. Hotellissa on myös lasten leikkipaikka ja pelihuone.

 

Kansainvälinen buffetaamiainen tarjoillaan Wedang Jahe -ravintolassa. Palkitussa Raja-ravintolassa tarjoillaan balilaisia ​​ruokia. Majoituspaikassa on myös italialainen ja aasialainen ravintola, ja cocktaileja on tarjolla 4 baarissa.

 

Nusa Dua Beach Hotel & Spa, Bali on 9 km:n päässä Ngurah Rain kansainväliseltä lentoasemalta.

Kysy tarjous!

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 7 vrk ennen saapumispäivää, veloitetaan 1 yön hinnan verran. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, veloitetaan 50% varauksen kokonaishinnasta. Mikäli asiakas ei saavu paikalle, tai varaus perutaan sisäänkirjautumispäivänä, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

HIGH SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, veloitetaan 1 yön hinnan verran. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, veloitetaan 50% varauksen kokonaishinnasta. Mikäli asiakas ei saavu paikalle, tai varaus perutaan sisäänkirjautumispäivänä, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

PEAK SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 32 vrk ennen saapumispäivää, veloitetaan 1 yön hinnan verran. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, veloitetaan 50% varauksen kokonaishinnasta. Mikäli varaus perutaan tätä myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.