NOVOTEL BENOA

Novotel Bali Benoa sijaitsee Tanjung Benoan laidalla, ja se tarjoaa näkymät Tanjung Benoan rannalle. Tässä balilaistyylisessä hotellissa on 3 uima-allasta ja 2 poreallasta. Bali Collection -ostoskeskukselle on ilmainen bussikuljetus. Wi-Fi on käytettävissä ilmaiseksi huoneissa ja yleisissä tiloissa.

 

Novotel Bali Benoa on 25 minuutin ajomatkan päässä Kutasta ja 18 km:n päässä Ngurah Rain kansainväliseltä lentokentältä. 

 

Novotel Benoan huoneet on sisustettu tyylikkäästi tummilla puukalusteilla, ja ne tarjoavat joko oman parvekkeen tai trooppisen puutarhanäköalan. Huoneissa on myös satelliitti-tv, tallelokero ja oleskelualue.

 

Buffetaamiainen tarjoillaan Uluwatussa, ja Cocos tarjoaa kansainvälisiä ja indonesialaisia ​​ruokia rannalla. Saatavilla on 24h-huonepalvelu, ja 3 baaria tarjoavat pikkupurtavaa sekä juomia.

 

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

HIGH SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 23 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

PEAK SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 47 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

  • w-facebook
  • YouTube Clean
  • Instagram Clean

© 2019 by I Love Bali.