MUTIARA BALI

Mutiara - I Love Bali (28)
Mutiara - I Love Bali (6)
Mutiara - I Love Bali (9)
Mutiara - I Love Bali (4)
Mutiara - I Love Bali (10)
Mutiara - I Love Bali (11)
Mutiara - I Love Bali (29)
Mutiara - I Love Bali (16)
Mutiara - I Love Bali (26)
Mutiara - I Love Bali (12)
Mutiara - I Love Bali (3)
Mutiara - I Love Bali (27)
Mutiara - I Love Bali (13)
Mutiara - I Love Bali (25)
Mutiara - I Love Bali (21)
Mutiara - I Love Bali (1)
Mutiara - I Love Bali (5)
Mutiara - I Love Bali (2)
Mutiara - I Love Bali (7)
Mutiara - I Love Bali (8)
Mutiara - I Love Bali (19)
Mutiara - I Love Bali (14)
Mutiara - I Love Bali (18)
Mutiara - I Love Bali (20)
Mutiara - I Love Bali (15)
Mutiara - I Love Bali (22)
Mutiara - I Love Bali (24)
Mutiara - I Love Bali (23)
Mutiara - I Love Bali (17)

Kauniit auringonlaskunäkymät ja klassiset trooppiset rannat ovat vain muutaman askeleen päässä Mutiara Bali Boutique Resortista, joka sijaitsee Länsi-Balin ylellisellä Seminyakin alueella. Lomakeskus tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaisen kuljetuspalvelun Seminyakiin.

 

Mutiara Bali Boutique Resort & Villa on noin 7,5 km:n päässä Ngurah Rain kansainväliseltä lentokentältä. Nähtävyydet, kuten Ku De Ta ja Kuta-aukio, ovat alle 700 metrin päässä lomakeskuksesta.

 

Vehreyden ja maisemapuutarhojen ympäröimän Mutiara Balin huoneet on sisustettu tyylikkäästi ja niissä on taulu-TV ja puukalusteet. Jokaisessa huoneessa on tallelokero sekä teen- ja kahvinkeitin. Villoissa on oma uima-allas.

 

Laiskat iltapäivät voi viettää rauhoittavassa hierontahoidossa tai nauttien auringosta ulkona porealtaalla. Lomakeskuksessa on myös hyvin varustettu kuntokeskus.

 

Mutiara Café tarjoaa valikoiman indonesialaisia ruokia ja länsimaisia suosikkeja. Romanttinen villassa ruokailu on saatavilla pyynnöstä.

 

Kysy tarjous!

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 1 yön hinnan verran.

HIGH SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 23 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, veloitetaan 1 yön hinnan verran. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

PEAK SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 32 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 23 vrk ennen saapumispäivää, veloitetaan 2 yön hinnan verran. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.