MAYA UBUD RESORT & SPA

Maya Ubud Resort & Spa tarjoaa tilavaa majoitusta, josta on näkymät Petanun jokilaaksoon tai Peliatanin riisiterassille. Tässä useaan kertaan palkitussa lomakeskuksessa on 4 ravintolaa ja ulkouima-allas. Ilmainen Wi-Fi on käytettävissä kaikissa tiloissa.

 

Maya Ubud Resort on alle 2 km:n päässä Ubudin torilta ja 29 km:n päässä Ngurah Rain kansainväliseltä lentokentältä. Ubudin kaupungin ja lomakeskuksen välillä liikennöi ilmainen, edestakainen kuljetuspalvelu.

 

Ilmastoiduissa huoneissa ja villoissa yhdistyvät perinteinen balilainen sisustus ja modernit mukavuudet, ja niiden mukavuuksiin kuuluu satelliitti-tv ja minibaari. Omissa kylpyhuoneissa on kylpyamme ja suihku.

 

Maya Sari Mas tarjoaa kansainvälisiä herkkuja, ja Maya Sari Asiatiquessa on tarjolla aasialaista ruokaa. Muita ruokailumahdollisuuksia ovat maksuton iltapäivätee Bar Bedulussa sekä salaatit ja välipalat River Cafessa.

 

Maya Ubud Resort & Span asiakkaat voivat nauttia hieronnasta, pelata tennistä ja rentoutua joogassa.

PERUUTUSEHDOT: 

Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

  • w-facebook
  • YouTube Clean
  • Instagram Clean

© 2019 by I Love Bali.