MAMO HOTEL

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

HIGH SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

PEAK SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 23 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

Mamo Hotel Uluwatu toimii nykyaikaisessa balilaistyylisessä rakennuksessa. Se tarjoaa ulkouima-altaan ja span.

 

Kaikissa huoneissa on parveke, jolta on näköala Uluwatun kyläään tai merelle. Ilmainen Wi-Fi-yhteys on käytettävissä kaikissa tiloissa.

 

Kaikissa huoneissa on taulu-tv satelliittikanavilla, minibaari sekä teen ja kahvin valmistusvälineet. Omissa kylpyhuoneissa on kylpytuotteita ja hiustenkuivaaja.

 

Asiakkaat voivat rentoutua hieronnassa tai drinkin äärellä allasbaarissa. Autonvuokrausta ja retkipalveluita on saatavilla. Hotelli tarjoaa pesula- ja kuivapesupalvelut.

 

Hotellin ravintola tarjoilee indonesialaisia ja länsimaisia ruokia.

 

Kysy tarjous!