MAISON AT C BOUTIGUE

Maison at C Boutique Hotel & Spa by Renotel on 4 tähden hotelli, joka sijaitsee Seminyakissa. Hotellissa on 24h-vastaanotto, ja sen sisustuksessa on balilaisia sekä ranskalaisia siirtomaa-ajan piirteitä.

 

Hotelli on 8 minuutin kävelymatkan päässä lähimmältä rannalta ja 10 minuutin ajomatkan päässä Kutan sekä Legianin alueilta. Sen kaikissa tiloissa on ilmainen WiFi. Asiakkailla on käytettävissään ilmainen kuljetuspalvelu Seminyak-aukiolle ja Petitenget Beachille 3 kertaa päivässä.

 

Hotellin ilmastoiduissa huoneissa on kaapelitaulu-tv, tallelokero ja oleskelualue, jossa on sohva. Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone, jossa on kylpyamme tai suihku, hiustenkuivaaja ja ilmaisia ​​kylpytuotteita.

 

Maison at C Boutique Hotel & Spa by Renotelissä on myös ulkouima-allas sekä kokous- ja juhlatilat. Ystävällinen henkilökunta voi järjestää lentokenttäkuljetuksen, ja concierge-palvelu auttaa matkatavaroiden säilytyksessä. Hotellissa on myös bisneskeskus ja puutarha. Rentouttavia hoitoja on saatavilla spa- ja wellness-keskuksessa.

PERUUTUSEHDOT: 

LOW JA HIGH SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

PEAK SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 23 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

  • w-facebook
  • YouTube Clean
  • Instagram Clean

© 2019 by I Love Bali.